Majorarea pensiilor, înainte de 1 septembrie. Contre Vîlceanu - Chirieac: Asta e breaking news

Alexandru Ichim / 11 feb 2020 / 19:55 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Bogdan Chirieac a fost surprins de deputatul PNL Dan Vîlceanu după ce acesta a precizat că majorarea pensiilor ar putea avea loc înainte de 1 septembrie. 

Analistul politic Bogdan Chirieac și deputatul PNL Dan Vîlceanu s-au aflat în această seară, în direct, la România TV, unde au discutat despre majorarea pensiilor de la 1 septembrie. 

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă pensiile vor fi majorate cu 40%, deputatul PNL a ocolit răspunsul, dar a precizat că majorarea ar putea avea loc înainte de data de 1 septembrie. 

Iată discuția dintre cei doi: 

 

Bogdan Chirieac: Domnule deputat, legea spune că de la 1 septembrie trebuie să majorați pensiile cu 40%. Noi despre asta vorbim. Le majorați cu 40%?

Dan Vîlceanu: Numai puțin. Putem să le majorăm mai repede, de exemplu. 

Bogdan Chirieac: Chiar așa? Dar asta e breaking news. 

Dan Vîlceanu: Da, se poate, doar că la momentul acesta Guvernul nu poate da Ordonanțe. (...) Dialogul ăsta este absolut ridicol.

Bogdan Chirieac: Chiar, chiar așa este. Vă întrebăm de mere și vorbiți de plumb. Eu v-am întrebat simplu. Legea spune că de la 1 septembrie, anul acesta, pensia se majorează cu 40%. Veți majora pensia? V-am întrebat de mere.

Dan Vîlceanu: Da, domnule, vom majora pensiile. 

Bogdan Chirieac: Ce faceți?

Dan Vîlceanu: Vom majora pensiile. 

Bogdan Chirieac: Cu 40%? 

Dan Vîlceanu: Asta rămâne de văzut. Așa cum v-a spus și premierul, asta rămâne de văzut în funcție de starea economiei. Concluzia este că vom majora pensiile cu o sumă mai mare decât a majorat PSD-ul până în prezent. E bine?

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28