Urmărește emisiunea live


MAJORARE TVA. Elena Cristian: Corul bocitoarelor de la PNL a spus că visăm

Elena Cristian
Elena Cristian

Redactorul șef al DC Business, Elena Cristian, a vorbit despre măsurile economice pe care le va lua noul guvern condus de Florin Cîțu.

„Înainte de alegeri se promiteau majorare de pensie de la 1 ianuarie, dublarea alocației, majorări de alte venituri, respectarea tuturor actelor normative în vigoare. Eu am spus încă de atunci că bugetul nu va permite așa ceva și am spus-o de fiecare dată că nu vrem să dăm speranțe oamenilor de acasă. Nu vrem să le spunem pensionarilor că vor primii pensii mai mari pentru că noii guvernanți care sunt vechii guvernanți nu o vor face”, a transmis Elena Cristian, la Antena 3.

„Din sursele pe care le am din Ministerul Finanțelor Publice, sunt alte acte normative în pregătire, unele surprize cu privire la unele taxe, eu zic să ne uităm bine la TVA, la alte taxe, pentru care se fac simulări pentru majorări, nu diminuări, în perioada următoare. Se discută de majorarea TVA, o discuție care are loc încă de dinainte de campania electorală. Am mai spus-o, iar corul bocitoarelor de la PNL a spus că visăm, noi jurnaliștii, și că dezinformăm. Se va vedea în perioada următoare că acest proiect de act normativ este în discuție de ceva vreme și că va deveni realitate”, a continuat redactorul șef de la DC Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel