Majorare pensii şi alocaţii. ALDE, paralelă între ce spun şi ce fac Violeta Alexandru şi Florin Cîţu: Aşteaptă sondajele?

ALDE comentează modul în care acţionează PNL cu privire la majorarea pensiilor şi a alocaţiilor. 

"Ne-au spus să așteptăm să vedem cum se încheie prima jumătate de an. Am așteptat! Pe 6 iulie, dna Violeta Alexandru spunea: 'Ministerul Finanţelor Publice, în foarte scurtă vreme, ne va indica poza corectă a încasărilor la buget în acest moment'. Suntem pe 20 iulie! Nici până acum nu avem un răspuns clar de la Guvern cu privire la cele 3 întrebări, asta în condițiile în care pe 10 iunie, dna Violeta Alexandru ne anunța că: 'Noi le-am pus la dispoziție toate informațiile. Mi se pare util să se centralizeze toate datele'.

Deci, ce mai așteaptă Guvernul Orban? De ce nu vine să spună odată pentru totdeauna dacă și cu cât se vor majora pensiile, alocațiile copiilor și salariile profesorilor? În loc să răspundă acestor întrebări, Florin Cîțu merge mai departe cu propaganda sa obișnuită: 'Avem finanţarea asigurată pentru anul acesta, suntem la zi. Vă pot spune că la 6 luni, deficitul bugetar este mai mic decât cel estimat pentru că veniturile sunt un pic peste aşteptări'.

Dacă e așa bine în economie, de ce nu iese dl.Cîțu cu dl. Orban să spună că măresc pensiile și alocațiile? Așteaptă sondajele să vadă cum stau?", transmite ALDE într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel