Majorare pensii, România în colaps!? Liviu Pop avertizează PNL: Ăsta e primul semnal. Să-și dea demisia

Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.
Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.

PSD avertizează PNL cu privire la proiectul de buget. Majorarea pensiilor trebuie să fie prevăzută în buget, susține senatorul PSD, Liviu Pop. În caz contrar, PSD va lua măsuri. Mai mult, senatorul îl atacă din nou pe Florin Cîțu și spune că acesta se face de râs. 

Majorarea cu 40% a pensiilor aruncă România în colaps, relatează România TV. Bugetul nu va putea face față, avertizează economiștii. Astfel că deficitul bugetar ar putea ajunge și la 6,1% anul viitor. 

Liviu Pop, senator PSD, a intervenit în direct la România TV şi a afirmat că legea pensiilor este sustenabilă, într-o guvernare responsabilă. 

”Declarații de genul acesta cred că sunt făcute doar de neprofesioniști, de amatori. Legea pensiilor pe care noi am susținut-o, am votat-o și așteptăm să fie implementată nu are nicio problemă în a fi implementată dacă discutăm de o guvernare responsabilă. Creșterea de 40% pentru anul viitor este sustenabilă”, a precizat Liviu Pop la România TV. 

PSD avertizează PNL cu privire la bugetul pe 2020

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, susținea că nu intenționează să majoreze pensiile după ce a prezentat mai multe documente prin care Eugen Teodorovici ar fi fost avertizat cu privire la eventuale creșteri ale deficitului bugetar, a susținut prezentatoarea TV. Liviu Pop a reacționat.

”Domnul Cîțu s-a făcut de două ori de râs. Ministrul gaură, pentru că de acum numai așa o să îl numesc, dă numai găuri. Găuri în buget, găuri... Nici vorbă de intenția PSD-ului de a nu aplica legea pensiilor. Asta este un perfugiu pe care PNL-ul încearcă să îl utilizeze. Să-și dea demisia domnul Cîțu. Sunt sigur că la nivelul PNL-ului sunt mulți alți economiști care pot să conducă Ministerul de Finanțe.

Vă spunem ferm și clar că dacă nu avem prevăzută în bugetul de anul viitor această majorare sigur vom veni cu amendamente pe bugetul de stat și va fi primul semnal că Guvernul PNL încalcă Legea pensiilor”, a precizat Liviu Pop, senator PSD, în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel