Mărire pensii și alocații. Rareș Bogdan: Trebuie să închidem subiectul!

Rareș Bogdan - Ludovic Orban. FOTO: Agerpres
Rareș Bogdan - Ludovic Orban. FOTO: Agerpres

Rareș Bogdan a vorbit despre mărirea pensiilor și alocațiilor, dar și despre ce ar putea să se întâmple cu Guvernul dacă nu va pune în aplicare aceste măsuri.

"Un partid politic - că e vorba de cel din care fac parte sau altul - care nu va pune în aplicare ce a votat Parlamentul şi a promulgat preşedintele, va fi afectat într-un mod catastrofal electoral. Nu putem să ne jucăm cu asta. Cred că este o problemă de filozofie bugetară şi de filozofie de guvernare. Cred că am intrat într-un cerc vicios în care ne lăsăm lângă doamna Olguța Vasilescu, domnul Budăi prinşi în această discuţie: plătim sau nu plătim.

"Cred că trebuie să închidem subiectul"

Cred că trebuie să închidem subiectul. Noi trebuie să închidem direct acest subiect, simplu: "domnule, am prorogat pe 1 august, dublăm alocaţiile. Respectăm legea pensiilor, pe 1 septembrie vom mări pensiile. Şi, de aici încolo, discuţia în următoarele 9 luni este pe următorul subiect: noi, guvernul liberal, vrem să aducem investiţii, să creştem absorbția de fonduri europene de la 28% la 60%, vrem să arătăm România la Londra, la Dubai, la New York", a declarat Rareş Bogdan, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel