Majorare pensii. Lia Olguța Vasilescu i-a luat fața lui Florin Cîțu și l-a spulberat: Să scoată BANII

Lia Olguța Vasilescu a ieșit, la ora 17, într-o conferință de presă despre creșterea pensiilor cu 40% din septembrie. La ora 18, urmează să iasă Florin Cîțu, care astăzi a anunțat că ”procentul nu mai e o necunoscută”. 

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru PSD al Muncii, a ieșit într-o declarație de presă în care a subliniat că o petiție - semnată de peste 800.000 de oameni-  cere ca pensiile să fie majorate cu 40%. Ea a amintit că și-n 2021 era prevăzută o majorare a punctului de pensie de la 1775 de lei la 1875 de lei. 

”Cred că toată lumea își dă seama cine a mințit. Nu pensionarii trebuie să plătească tunurile date în pandemie” a afirmat Lia Olguța Vasilescu. Ea a avertizat Guvernul ”să înceteze să mai umilească pensionarii.”

Social-democrata a mai spus că reprezentanții PNL ”nu le dau pensionarilor banii alocați printr-o lege trecută prin Parlament și promulgată de președinte de anul trecut.”

”Le-am spus de unde să ia banii, de câteva luni încoace.” a mai afirmat Lia Olguța Vasilescu. ”Un drept odată câștigat nu mai poate fi luat înapoi, ar fi bine să scoată banii și să plătească pensiile și alocațiile” a subliniat fostul ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel