Majorare PENSII cu 40%. Răsturnare de situație!? Violeta Alexandru: O decizie trebuie luată înainte de septembrie

Foto Guvernul României
Foto Guvernul României

Violeta Alexandru face noi precizări cu privire la majorarea pensiilor cu 40% ce ar trebui să aibă loc în septembrie, anul acesta. 

Pensionarii trebuie să se aștepte la cel mai sincer respect din partea Guvernului. Avem datoria în societate să îi respectăm pe cei care au muncit toată viața și care acum la pensie au dreptul să se bucure după o viață muncită. În ceea ce privește pensiile acestea vor crește. Nu există săptămână în care premierul să nu menționeze acest obiectiv. Vreau să știți că urmărim cu responsabilitate ce se întâmplă în acest moment în economie. Intenția noastră este să repornim economia după ce depășim vârful crizei.

Vor fi sau nu majorate pensiile? 

Economia este într-adevăr profund afectată, dar în Guvern s-a luat decizia unui sprijin consistent pentru toate sectoarele. (...) În mod evident, dorința noastră este ca pensiile să crească. Ne-am asumat acest obiectiv și alocările în buget ne confirmă ca acest lucru să se întâmple. După ce se termină cu vârful crizei și după ce se va trage linie acestei perioade vă asigur că vom avea imaginea clară a încasărilor la buget. Vă asigur că este o prioritate pentru Guvernul Orban. (...) O decizie trebuie luată înainte de septembrie”, a declarat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, în direct la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel