Majorare pensii. Mihai Fifor: PSD a avut dreptate. Se dovedeşte astăzi

Mihai Fifor
Mihai Fifor

"Orban și Cîțu anunță cvasi-oficial că nu vor respecta legea și confirmă ceea ce a spus PSD încă din prima zi a guvernării PNL: pensiile NU se vor mări cu 40%, de la 1 septembrie, alocațiile copiilor NU se vor dubla de la 1 august", transmite Mihai Fifor. 

"Cei de la PNL anunță prin vocea premierului Orban și a ministrului Cîțu că nu au bani pentru pensionari și copii, dar dau bani cu nemiluita clientelei PNL, care dă tunuri cu măști de protecție și alte materiale sanitare în timpul pandemiei.

PSD a avut dreptate când a spus că Guvernul Co-VID nu va majora pensiile și alocațiile, încă din primele zile de guvernare PNL, iar astăzi se dovedește că am avut dreptate. Liderii PNL spun că n-ar fi bani, că economia nu permite, că sunt probleme de sustenabilitate bugetară și alte scuze de acest gen, dar noi știm cu toții că nu aveau de gând să facă aceste majorări, pentru că altfel le-ar fi introdus în bugetul pe 2020", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

"Cîțu se contrazice singur"

"Cîțu se contrazice singur, ca de obicei: când vine vorba de performanța Guvernului în gestionarea economiei spune că vor urma lucruri 'fantastice' și că România va fi primul stat UE care își va reveni economic, dar când vine vorba de veniturile românilor, ne spune că nu sunt fonduri la buget. În schimb sunt bani pentru tunurile financiare și afacerile clientelei politice! Și sunt bani pentru angajarea a zeci de mii de politruci în funcții publice cu salarii grase.

Iohannis, Orban și Cîțu nu guvernează pentru români, ci doar pentru clanul PNL-ist și pentru grupurile lor de interese", apreciază Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel