Maior, scrisoare Giuliani. Manda: Muncă de șef de securitate. Solicitări la Washington

George Maior , ambasadorul României la Washington
George Maior , ambasadorul României la Washington

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control parlamentar a activităţii SRI, a comentat atitudinea George Maior, față de scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani, dar a lansat și zvonul potrivit căruia fostul șef al SRI s-ar interesa despre ultimele întâlniri ale avocatului, la Washington.

"A vrut să iasă din subiect minimalizând importanța scrisorii şi a domnului Giuliani (...) Din punctul meu de vedere, scrisoarea este foarte bună şi foarte corectă (...) Nici în acest moment, domnul Maior nu îşi dă seama că este ambasadorul României şi face tot o muncă de şef de securitate.

Îi pune pe cei de la ambasadă să afle ce întâlniri a avut domnul Giuliani, cu cine s-a întâlnit, ca să-şi argumenteze povestea aceasta de lobby. Cred că ar fi momentul ca cei din ambasadă să anunţe în centrală dacă au existat aceste solicitări, ca să nu rămână doar o chestiune pe care mă auzit-o eu", a spus Claudiu Manda, la emisiuena 100 de minute, de la Antena 3.

Cât despre chemarea lui George Maior la Comisie, Claudiu Manda a precizat că săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare va avea loc și acest eveniment, în funcţie de câte zile va mai rămâne George Maior în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel