De ce a fost Maia Sandu la Oradea. S-a întâlnit cu Ilie Bolojan și primarul Florin Birta

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a avut o vizită privată la Oradea, în care s-a întâlnit cu primarul Florin Birta și președintele Consiliului Județean, Ilie Bolojan.

Conform Ebihoreanul, Maia Sandu a făcut o vizită duminică la Primăria Oradea. Încă de la ora 18, în fața clădirii erau parcate mașinile SPP cu care s-a deplasat președintele statului vecin, precum și autoturismul de serviciu al președintelui Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

Întrebată care a fost motivul vizitei, președintele Republicii Moldova a declarat că a venit la Oradea în vacanță. „Am fost într-o vacanță, sunt prima dată aici și mi-a plăcut foarte mult”, a spus Maia Sandu, conform sursei citate.

Ea a mai declarat că în cadrul acestei vizite la Oradea s-a întâlnit cu doi oficiali locali, primarul Florin Birta și președintele Consiliului Județean, Ilie Bolojan.

„M-am văzut cu domnul primar și cu domnul Bolojan”, a spus Maia Sandu, dar nu a menționat, deși a fost întrebată, care au fost temele discuțiilor.

Președintele Republicii Moldova a ajuns la Oradea sâmbătă seară, cu zborul de linie al Tarom, împreună cu alte câteva zeci de pasageri obișnuiți. Vizita sa nu a fost anunțată nici de site-ul Președinției de la Chișinău, nici de autoritățile centrale din România sau de cele locale din Oradea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel