Magic Sale Shopping Party la Promenada Mall

Promenada aniversează 3 ani de shopping, evenimente, oferte speciale în data de 17 octombrie. Pentru a marca această ocazie specială, clienţii beneficiază pe durata întregii zile de reduceri aniversare de până la 30% şi multe alte oferte exclusive la o gamă variată de produse și servicii.

 Pe lângă sesiunea de shopping, cei care vor trece pragul mall-ului Promenada se vor putea bucura şi de un candy bar aniversar, marea extragere a campaniei Shopping Marathon şi o mulţime de alte suprize. 

Pentru a-i sărbători cum se cuvine atât pe cei care s-au bucurat deja de diversitatea produselor şi a serviciilor pe care centrul comercial le-a oferit de-a lungul timpului, cât şi pe cei care urmează să o facă, mall Promenada va fi astăzi gazda a 12 ore de SALE SHOPPING PARTY.

Pasionaţii de fashion, beauty sau de sport, iubitorii de lectură dar şi cei în căutare de experienţe culinare, se vor putea bucura de oferte exclusive între orele 10 şi 22. În plus, va avea loc şi marea finală a campaniei Shopping Marathon inclusiv extragerea premiilor mari ce constau în vouchere de cumparaturi Promenada în valoare de 4.000 lei şi 2.000 lei.

Pentru detalii despre ofertele exclusive accesaţi: http://promenada.ro/sarbatorim-3-ani-cu-magic-sale-shopping-party/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel