Mădălina Dobrovolschi prezintă, în premieră, programul lui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a prezentat programul vizitei în România a lui Francois Hollande.

Potrivit acesteia, pe 13 septembrie la ora 9,00, preşedintele Klaus Iohannis îl va primi pe Francois Hollande, la Palatul Cotroceni, iar convorbirile vor fi urmate de declaraţii comune de presă.

Dobrovolschi a adăugat că cei doi oficiali vor face, apoi, o vizită la centrul de cercetare de la Măgurele, unde vor fi semnate acorduri în domeniul educaţiei şi cercetării. La ora, 12,00, a precizat Dobrovolschi, cei doi şefi de stat vor participa la Forumul Economic 'Parteneriatele franco-române de viitor'.

'Este un forum important în care trebuie să analizăm puţin relaţia dintre Franţa şi România din acest punct de vedere. Franţa este al patrulea partener comercial al României şi al cincilea investitor. Obiectivul comun al acestei vizite de stat este necesitatea de a întări parteneriatul strategic între România şi Franţa şi, evident, aprofundarea dialogului bilateral', a declarat purtătorul de cuvânt.

Mădălina Dobrovolschi a punctat că cei doi preşedinţi vor discuta şi despre regândirea proiectului european. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel