EXCLUSIV  Mădălina Buculei, Director Medical SANADOR: Multiplele avantaje dacă ai asigurare de sănătate

Foto Pexels
Foto Pexels

Mădălina Buculei, Director Medical SANADOR, a vorbit despre multiplele avantaje ale asigurărilor de sănătate din România.

„Am discutat despre o comparație. Ce alegem: abonament medical sau asigurare privată? Voi puncta câteva aspecte relevante, și anume faptul că asigurările private oferă acces la mai multe clinici private atât din București, cât și din țară. În funcție de varianta financiară aleasă, ele pot acoperi orice act medical, inclusiv spitalizările. Prin comparație, abonamentele medicale oferă acces la un unic furnizor de servicii medicale, iar abonatul beneficiază în general doar de un discount la intervenții chirurgicale și la spitalizare. Din punctul nostru de vedere, al SANADOR, noi suntem într-un parteneriat pe termen lung cu asiguratorii privați și credem că serviciile medicale spitalicești, precum și investigațiile de ambulator costisitoare pot fi acoperite numai de către asiguratori, care au sisteme de administrare a riscului, în comparație cu abonamentele, care au un unic mijloc de a administra riscul”, a explicat Mădălina Buculei, joi, în cadrul confereinței „Quo Vadis 2022!” - Ediția a IV-a, Asigurările private de sănătate-soluție pentru finanțarea sănătății, eveniment organizat de Fundaţia Institutul de Studii Financiare şi trustul de presă DC Media Group.

„De-a lungul timpului, volumul serviciilor medicale acoperite de asiguratorii privați în cadrul SANADOR a crescut constant, inclusiv numărul spitalizărilor. Iar din 2021, prin introducerea contribuției personale, asigurările private pot deveni complementare celor sociale”, a adăugat Mădălina Buculei. 

Numeroase avantaje în sistemul privat: Acces la tehnologie de înaltă performanță, medici foarte căutați

„Avantajele sunt reprezentate de accesul la tehnologie de înaltă performanță, la medici de înaltă performanță, medici profesioniști, foarte căutați în toate sistemele - public și privat. Un alt avantaj se referă la timpul scurt de așteptare la programări. Sunt multiple avantaje”, a subliniat Mădălina Buculei, Director Medical SANADOR.

Conferinţa Quo Vadis 2022! Ediţia 4 Asigurări private sănătate, soluție pentru finanțarea sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel