Mădălin Voicu, uimit de mesajul lui Victor Ponta pentru Budapesta: E pentru prima dată în ultimii 25 de ani...

Mădălin Voicu, consul general al României la Bonn începând din luna septembrie, și-a exprimat, marți seară în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, opinia față de reacția dură a premierului Victor Ponta în scandalul diplomatic cu Ungaria, în postarea pe Facebook. 

În debutul emisiunii "Subiectiv" de marți, moderatorul Răzvan Dumitrescu a atacat subiectul tensiunilor diplomatice între România și Ungaria, generate de conţinutul declaraţiilor făcute de ambasadorul Zakonyi Botond la București cu privire la ansamblul relaţiilor bilaterale româno-ungare.

 "În ce stadiu ne aflăm, sunt simple declarații, sunt provocări, fac parte dintr-un plan mai larg lucrurile astea?, i-a întrebat Răzvan Dumitrescu pe invitații săi, între care s-a aflat și Mădălin Voicu.

Victor Ponta începe atacul asupra Budapestei

"Ce ni se întâmplă nouă acum, de cele mai multe ori mai ales în legătură cu subiectul Ungaria, sunt chestiuni pe care nu le-am provocat noi, dar cred că le-am tolerat prea mult, istoric vorbind. Am avut un comportament care a însemnat pe undeva un fel de toleranță și de neîncepere a unor discuții mai aprinse. Este pentru prima dată când aud un premier, cel puțin în ultimii 25 de ani, că are un astfel de discurs care nu e tăios, este realist. Este tăios față de ceea ce nu au spus alți premieri sau alți politicieni.

Problema nu este că noi luăm act și reacționăm uneori mai bine, alteori mai puțin conturat, problema este că maghiarii au un fel de strategie, din cauza căreia își permit să facă astfel de declarații", a declarat Mădălin Voicu, la Antena 3.

Băsescu s-a săturat. Ungaria a depăşit nişte limite prin declaraţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel