MĂDĂLIN VOICU: "Suntem obligaţi să îl pedepsim pe Traian Băsescu aşa cum merită"

Mădălin Voicu, deputat PSD, a comentat ieşirea la bere a preşedintelui Traian Băsescu, alături de Elena Udrea, după ce aceasta a renunţat duminică să îşi lanseze candidatura în favoarea unui protest împotriva guvernării lui Victor Ponta.

Deputatul a declarat că România a suferit din cauza preşedintelui Băsescu, însă acesta nu pare a fi deloc afectat de ceea ce a făcut.

"Probabil că noi ne inflamăm prea tare. După părerea mea, Traian Băsescu este un fel de golan, şi o spun cu toată responsabilitatea, nu ca să jignesc, este o constatare, iar Elena Udrea, cu toate că îşi doreşte să fie un politician versat, ambiţios, a devenit doar o gagică. Deci ei doi se merită, cum ar veni. Nu am niciun dubiu că ei vor sfârşi într-un soi de derizoriu", este de părere Voicu. 

Citeşte şi: Radu Tudor: Traian Băsescu încalcă litera şi spiritul Constituţiei

Acesta propune, la fel ca Radu Tudor, ca oamenii să nu se încrânceneze foarte tare. Deja, din punctul său de vedere, românii iau "parte la toată mizeria asta pe care a instaurat-o Traian Băsescu de 10 ani de zile. Nesimţirea şi grotescul merg până într-acolo când îl vedem pe Traian Băsescu relaxat, râzând. Noi am avut 10 ani de zile un preşedinte în halul acesta, care nu a adus decât ruşine şi dispreţ. Din cauza lui Traian Băsescu, ţara asta a ajuns un soi de colonie, pentru că a vândut-o cu tot cu populaţie", a
 
Voicu crede că preşedintele Băsescu merită pedepsit pentru ultimul deceniu
 

"Traian Băsescu merită măcar o treime din tot răul pe care l-a făcut acestei ţări. Merită şi suntem obligaţi să îl pedepsim aşa cum merită. Noi trebuie să îl luăm ca reper. Să nu facem ce a făcut Traian Băsescu", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel