Mădălin Voicu, prima reacție după ce deputații au respins cererile DNA în cazul său

Parlamentarul Mădălin Voicu, la scurt timp după ce deputații au respins cererile DNA în cazul său, a declarat, miercuri, jurnaliștilor prezenți la Palatul Parlamentului că nu vrea să dea declarații. 

"Am promis că nu mai vorbesc despre acest caz și în general nu mai vorbesc despre justiție în public. Nu am vorbit cu Nicolae Păun. Nu-l găsesc, nu m-a căutat", a declarat Mădălin Voicu după ce deputații au respins cererile DNA de reținere și arestare.

Întrebat dacă se aștepta la acest vot, Mădălin Voicu a replicat: "Voi nu vreți să mă înțelegeți. Voi nu știți prin ce am trecut și atunci, probabil, voi, făcându-vă meseria, credeți că am cum să vă umflu spațiul. Nu am ce să discut, vă rog să mă înțelegeți", a mai spus Mădălin Voicu.

Plenul Camerei Deputaților au decis, miercuri, prin vot, respingerea cererii DNA de reținere a lui Mădălin Voicu, 170 de voturi fiind "împotrivă" și 116 "pentru". 

De asemenea, deputații au respins și cererea DNA pentru încuviințarea arestării lui Mădălin Voicu, înregistrându-se 158 voturi "împotrivă" și 103 "pentru".

Anterior votului în Camera Deputaților, Mădălin Voicu a luat cuvântul și le-a cerut colegilor săi deputaţi să nu încuviinţeze cererea DNA de arestare a sa, argumentând că este nevinovat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel