Mădălin Voicu: Mă ia somnul când îl aud pe Crin Antonescu

Declarația de presă a liberalui Crin Antonescu, făcută după ședința PNL pe tema negocierilor Guvernului cu FMI, l-a plictisit pe deputatul PSD Mădălin Voicu, care i-a cerut prezidențiabilului USL să "schimbe stilul". La remarca lui Voicu au reacționat Mugur Ciuvică și Sorin Roșca Stănescu, prezenți și ei în studioul emisiunii "100 de minute", difuzată de Antena 3.

"Mă ia somnul când îl aud și încerc să leg realitatea de mesajul pe care îl transmite. Nu este greșit, dar este sterp. Cred că a epuizat toată plaja de exprimări - nu gramaticale, ci ca idei, ca mesaj; sper să aibă resurse să devină interesant sau să redevină interesant (...) Nu vorbesc ca artist, asta ar însemna să-l desființez", a declarat Mădălin Voicu.

Lui Crin Antonescu, care este candidatul USL la Președinție, "cel puțin în acest moment, i-am recomandat să schimbe stilul. El, ca politician de anvergură, urmează să reconfirme calitatea lui", a continuat social-democratul.

Președintele Institutului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, și senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu s-au arătat nemulțumiți de aprecierile lui Voicu, căruia i-au explicat că subiectele ședinței PNL au fost unele "tehnice", iar declarațiile liberalului au păstrat acest registru.

"În afară de informații tehnice, mi-ar plăcea să vină și cu soluții", a replicat Mădălin Voicu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel