Mădălin Voicu, la ÎCCJ: Poate interesează starea mea şi ruşinea pe care trebuie să o îndur

Deputatul Mădălin Voicu le-a spus, marţi, judecătorilor de la ÎCCJ că este un susţinător al dreptăţii și că trebuie să îndure o ruşine, deşi nu este vinovat.

ÎCCJ a judecat, marţi, o plângere a deputatului Mădălin Voicu, prin care contestă măsura controlului judiciar şi cauţiunea de 500.000 de lei instituite de DNA în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani.

Avocaţii deputatului au arătat că Mădălin Voicu nu are bani să plătească cauţiunea stabilită de DNA pentru că depăşeşte cu mult veniturile realizate de acesta. În plus, Mădălin Voicu are cinci copii în întreţinere. Pe de altă parte, avocatul Lucian Bolcaş a spus că această cauţiunea pare o măsură de răzbunare din partea DNA, după ce procurorii nu ar reuşit să obţină în Parlament încuviinţarea pentru reţinerea şi arestarea lui Mădălin Voicu.

Lucian Bolcaş a făcut o paralelă între situaţia lui Mădălin Voicu şi fabula 'Greierele şi furnica': "A cântat toată vara, dar are conturile goale".

"Nu am nimic să adaug la ce au spus avocaţii mei. Poate interesează starea mea şi ruşinea pe care trebuie să o îndur, deşi eu nu am nicio vină. Sunt nevinovat. Eu sunt un susţinător al dreptăţii", le-a spus Mădălin Voicu judecătorilor la finalul şedinţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel