Mădălin Voicu i-a atacat dur pe Hăineală și Danileț

Mădălin Voicu
Mădălin Voicu

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, deranjat de modul în care procurorii au pretenția să controleze legislativul, a făcut o afirmație cu subînțeles, în direct, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv”, prezentată de Răzvan Dumitrescu. El a spus că președinta CSM, Oana Hăineală, și magistratul Cristi Danileț sunt oamenii puși în funcție de europarlamentarul PDL, Monica Macovei, și de președintele Traian Băsescu. 

Formularea afirmației a fost însă una "semantică", așa cum a descris-o pesedistul. "Traian Băsescu este tatăl celor doi copii din flori. Doamna Hăineală şi cu domnul Danileţ sunt copiii din flori făcuţi cu Monica Macovei de către Traian Băsescu. Fac şi eu un pamflet, asta este ceva semantic", a spus deputatul Mădălin Voicu. El a adăugat "Cum vreodată un 'parchetar' își poate permite să-i ceară premierului să-i spună cum vede el viitoarea Constituție".

Social-democratul s-a arătat deranjat de procurorii care au pretenţia să controleze felul în care legislativul modifică sau nu legile, în România. "Şi asta se întâmplă pentru că a existat un climat creat de Traian Băsescu", a adăugat Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel