Mădălin Voicu, dezvăluire despre salariul său de deputat

Deputatul PSD Mădălin Voicu a vorbit luni, la Antena 3, despre salariul său, în contextul în care Luminița Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Camerei Deputaților, câștigă mult mai mult.

"Salariul meu e de 4.400 de lei, adică 1.000 de euro", a spus Mădălin Voicu, luni, la emisiunea Se întâmplă în România, de la Antena 3.

Discuţia a avut loc în contextul în care purtătorul de cuvânt-fantomă de la Camera Deputaţilor, Luminiţa Iordăchescu, încasează lunar salariul de peste 5.000 de lei.

Întrebat ce părere are despre acest lucru, social-democratul a răspuns: "O fi mai bună decât mine, nu ştiu...", referindu-se la purtătoare de cuvânt de la Camera Deputaţilor, pe care nu o cunoaşte aproape nimeni.

Deputatul PSD Mădălin Voicu a spus despre Luminiţa Iordăchescu că nu ştia că este purtător de cuvânt, el crezând că a sa colegă se ocupa de chestiuni care ţin de relaţii internaţionale.

Citește și: Purtătoarea de cuvânt a deputaților, necunoscută presei și deputaților. Are un salariu de 5.200 de lei

 
 
"Nimeni nu e perfect. O cunosc de mult timp. Ştiam că se ocupă de relaţii internaţionale, nu că e purtător de cuvânt. (...) N-am mai văzut-o însă de şase ani. (...) Chiar nu cred că am auzit-o vreodată în rolul de purtător e cuvânt", a mai spus deputatul PSD Mădălin Voicu.

Angajaţii deputaţilor au un purtător de cuvânt... fantomă! Nimeni nu o cunoaşte pe doamna care ar trebui să se ocupe de relaţia cu presa.

Noi am aflat că de fapt doamna purtător de cuvânt n-a fost numită pe această funcţie nici prin concurs, nici pe competenţe, ci de nevoie.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel