Mădălin Voicu, anunț bombă: Pleacă din politică

Deputatul PSD Mădălin Voicu a anunțat, marți seară, că pleacă din politică.

Mădălin Voicu, invitat, marți seară, la emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, a oferit surpriza serii, anunțând că în cel mult o lună va ieși de pe scena politică românească.

"Eu vrea să vă spun ceva pe care probabil că o să am și ocazia să-l și pun în practică. Eu vreau să ies din politică, foarte repede, asta însemnând maximum o lună de zile. În momentul în care o să ies din politică nu o să arunc cu pietre. Nici pe acest mandat nu mi l-am dorit, dar a trebuit să fac serviciul și stagiatura partidului. Eu vreau să plec din politică pentru că eu nu mai înțeleg să fac politică ușor dilentatistă, cu ipocrizii și cu minciuni...", a anunțat Mădălin Voicu.

"Înseamnă că ceva nu vă convine în PSD, dacă vreți să ieșiți din politică", a observat Răzvan Dumitrescu.

"Eu nu vorbesc despre PSD. Vreau să-mi aleg un alt drum, în altă direcție unde voi reuși, probabil, să fac mult mai mult. (...) Eu am fost în PSD și plec din PSD și la alt partid nu mă mai duc, față de alții care au pretenții acum indiferent de partid și care ridică tot felul de subiecte în discuții pentru a deveni lideri. NU e interesant că plec eu din politică. În momentul când voi pleca, voi avea mai multă libertate să spun unele lucruri, nu pe care le-am ascuns, ci pe care am considerat că e corect să nu le spun", a precizat politicianul.

"Pot să titrez Mădălin Voicu vrea să plece din PSD sau Mădălin Voicu vrea să iasă din politică?", a întrebat realizatorul emisiunii "Subiectiv".

"Mădălin Voicu își dorește să iasă din politica românească", a precizat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel