Mădălin Ionescu pleacă de la Kanal D

Mădălin Ionescu, prezentatorul show-ului „WOWBiz” a anunțat că pleacă de la Kanal D pentru a își putea petrece mai mult timp cu familia, fără a preciza însă cât timp va sta departe de micile ecrane.

„Dragi prieteni, în urmă cu aproximativ o lună am anunțat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie și temporar, un alt drum! 

Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, puțin mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau ca în această perioadă să mă dedic cu totul familiei. Nu e ușor să crești trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiții, și pe Petra.

După o perioadă de câteva luni sau poate mai mult îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu! Pentru toate reușitele uluitoare de până acum, care au consacrat că lider al emisiunilor de seară, îi mulțumesc publicului meu extraordinar și echipei! Mulțumesc, de asemenea, conducerii Kanal D pentru colaborarea fructuoasă din acești ani!” , a declarat Mădălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel