Macovei vrea tăieri de capete: Toată lumea trebuie DEMISĂ

Monica Macovei a declarat, referindu-se la scandalul dezinfectanților, că toți cei implicați ar trebui demiși și trași la răspundere.

"Acum sunt mitinguri în București, legat de dezinfectanți. (...) Văd că se cer rapoarte peste rapoarte, domnule, lucrurile sunt foarte clare. Toată lumea trebuie demisă, toată lumea trebuie să plătească. Deci, eu i-aș demite pe toți de la început, toți directorii de spitale, toți din Ministerul Sănătății care au fost. (...) Toată lumea demisă, toată lumea care mai este încă în acel minister. Ce mai pierdem vremea să facem rapoarte? Ca să tragem de timp, da? Ca și cu Colectiv, se fac rapoarte, să vedem... Nu mai facem rapoarte, știm. Peste jumătate au murit din cauza bacteriilor, alții din cauza incompetenței, alții pentru că nu au vrut românii să-i trimită în afară pe banii altora", a spus Macovei.

În context, eurodeputatul a făcut trimitere la cazul Colectiv, arătând că medicii de la Bruxelles au spus că victimele erau infectate cu bacterii care nu se mai găsesc în Europa de mai mulți ani.

"Aș vrea să vă spun câteva lucruri despre cum se moare și corupția care ucide. Și o să mă refer la experiențe personale sau relatări directe pe care le-am avut cu doctorii din timpul de după Colectiv. La Spitalul Militar de Arși din Bruxelles au venit opt pacienți din România cu familiile lor. (...) Doctorii i-au văzut pe primii pacienți care au ajuns și (...) au spus așa: acești oameni sunt infectați cu bacterii care nu răspund la niciun antibiotic și care nu se mai găsesc în Europa de foarte mulți ani, se găsesc numai în Irak, Afganistan, în zona aceea de lume", a susținut Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel