Macovei-Tăriceanu, discuție bombă: "L-am refuzat. A rămas șocat"

Monica Macovei a declarat că, atunci când era ministru al Justiţiei, fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu îi cerea să fie informat 'dinainte' despre 'orice dosar care se face cu politicieni', susţinând că acesta era preocupat ''să scape' de DNA.

'Eu nu am văzut om mai înverşunat împotriva DNA-ului decât Tăriceanu. De când eram în Guvern, când am făcut DNA-ul în 2005, el era prim-ministru. De atunci, singura lui grijă este cum să scape de DNA şi de declaraţiile publice de avere. (...) Eu ţin minte, de exemplu, că îl contraziceam pe Tăriceanu, care zicea: 'Monica, eu vreau să fiu informat dinainte despre orice dosar care se face cu politicieni'. Înainte, adică şi în timpul în care sunt măsuri de supraveghere: interceptări, filmări', a afirmat Macovei, prezentă în Prahova.

Eurodeputatul susţine că l-a refuzat atunci pe premier.

'I-am spus 'Nu! Numai procurorul de caz ştie'. Şi m-am uitat la el. (...) În clipa în care i-am spus 'nu', a rămas şocat şi nu a avut replică', şi-a amintit ea.

Europarlamentarul Monica Macovei a participat la evenimentul de lansare a candidatului M10 la Primăria Albeşti Paleologu şi a echipei de candidaţi ai partidului la Consiliul Local al aceleiaşi comune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel