Macovei: Războiul civil, promis de Dogaru, aliatul USL, și Antonescu

monica_macovei
monica_macovei

Liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, Mircea Dogaru, este cel care a promis ”războiul civil”, mărturie stând declarațiile recente ale acestuia, iar prin lipsa de reacție a premierului Victor Ponta și a președintelui interimar Crin Antonescu, în acest caz, cei doi oficiali devin ”părtași la instigarea la război civil a lui Dogaru”, a scris pe blogul personal, europarlamentarul PDL Monica Macovei.

”Declaraţiile recente ale lui Mircea Dogaru, liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, cu care Ponta a semnat Protocolul de desfiinţare a DNA, ANI şi a Curţii Constituţionale, sunt înfricoşătoare: nesupunere civilă, haos, violente stradale, în cazul în care Curtea Constituţională validează referendumul. Înseamnă asta război civil?” Îngijorarea creşte pentru că nici Ponta, nici Antonescu şi nici Constantin nu s-au dezis de afirmaţiile partenerului lor”, afirmă Macovei, după care amintește de declarație președintelui interimar Crin Antonescu, în care îl anunță pe președintele suspendat Traian Băsescu, cât și pe susținătorii acestuia, că nu vor scăpa de el.

”Mai mult, preşedintele interimar Antonescu a spus: <Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapa, decât dacă mă omoară, ceea ce nu e cazul, sper. (. ..) Asta până nu se termină, eu nu mă opresc>”, adaugă democrat-liberala.

Monica Macovei se întreabă care este interesul USL de a muta războiul politic în stradă și nu înțelege de Ponta și Antonescu devin părțași la instigarea de război civil a lui Dogaru, ăn loc să se dezică de declarațiile acestuia.

”Ce interes are USL să coboare războiul de la nivel politic în stradă, în rândul populaţiei? La ce ajută „haosul” pe care îl anunţa Mircea Dogaru? De ce nu se dezice Ponta nici măcar acum, când Dogaru instiga la violente şi război civil, de acesta şi de propunerile lui de desfiinţare a Curţii Constituţionale? Ponta şi Antonescu devin părtaşi la instigarea la război civil a lui Dogaru”, conchide Macovei pe blogul personal.

Pe 12 august, europarlamentarul PDL Monica Macovei declara la Realitatea TV că românii ar trebui să fie mândri că au între ei o persoană atât de influentă, ale cărei afirmații se regăsesc în declarațiile Comisiei Europene, ale lui Merkel și ale lui Barroso, deoarece au încredere în ea pentru că nu i-a mințit niciodată. Tot atunci, europarlamentul PDL a mai afirmat că se  așteaptă la un ”război civil”, pentru că cei de la USL nu se vor lăsa.

"Eu cred că urmează un război civil pentru că aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă ca să, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (...) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa",  a declarat în 12 august Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel