Macovei oferă soluția pentru unificarea dreptei în jurul PDL

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a oferit duminică soluția pentru ca unificarea dreptei din România să se facă în jurul democrat-liberalilor.

Democrat-liberalii ar trebui să câştige alegerile din 25 mai, pentru ca dreapta să se coaguleze în jurul PDL, a spus Monica Macovei, la Sala Palatului, cu ocazia lansării candidaturilor pentru Parlamentul European.

"Vreţi ca în România dreapta să se facă în jurul PDL? De asta trebuie să câştigăm alegerile", a declarat europarlamentarul, în faţa a peste 5.500 de PDL-iști.

La eveniment a luat parte și fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, iar Monica Macovei a subliniat necesitatea semnării cât mai rapide a acordului de asociere a Moldovei la Uniunea Europeană.

"Am luptat pentru lege, dreptate, anticorupţie, antifraudă, (...) protejarea banilor publici şi la Bruxelles, şi la Bucureşti, şi la Chişinău. Am mers des la Chişinău şi câteodată şi la Tiraspol. (...) Vrem ca acordul de asociere cu Republica Moldova să fie semnat cât mai repede, pentru că numai aşa putem salva Republica Moldova de agresorul cel mare, de urs", a susţinut Monica Macovei, citată de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel