Macovei, mesaj după alegeri: "Felicitări celor reuniţi împotriva dictaturii hoţilor! Felicitări Iohannis"

Fostul prezidenţiabil independent Monica Macovei îi felicită pe românii "care s-au reunit împotriva dictaturii hoţilor de bani şi de voturi" şi pe preşedintele ales, Klaus Iohannis.

"Felicitări românilor care s-au reunit împotriva dictaturii hoţilor de bani şi de voturi! Felicitări, Klaus Iohannis! Sunt mândră de românii din ţară şi din lume care au votat cu mic şi mare, cu speranţă şi cerbicie împotriva lui Ponta şi a dictaturii hoţilor, care ne-au furat şi bani, şi voturi. Sunt mândră de românii din lume care şi-au dăruit o zi din viaţă ca să voteze. Ponta a fost învins şi de românii care au stat 15 ore în picioare, umiliţi, fără să poată vota. Sunt fericită că românii de acasă au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al românilor din lume, şi aşa ne-am reunit", se arată într-un comunicat al Monicăi Macovei.

Ce sumă a câștigat un român după ce a pariat pe Iohannis la alegeri

Ea îl felicită pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută. "Are de partea lui speranţa a milioane de români care nu doresc să mai fie umiliţi şi furaţi de politicieni. Milioane de români care vor respectarea statului de drept şi justiţie independentă, vor bunăstare şi libertate", afirmă Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel