Macovei: Ivan fabulează și intoxică presa. Vezi reacția social-democratului

monca-macovei
monca-macovei

Europarlamentarul Monica Macovei a scris, duminică, pe blog, faptul că în Parlamentul European nu există o Comisei de Etică care să o cerceteze, explicând că declarațiile lui Cătălin Ivan sunt "fabulații" cu care "intoxică presa." La rândul său, europarlamentarul PSD spune că democrat-liberala este cea care a devenit expertă "în minciună, dezinformare și defăimare."

"Cătălin Ivan fabulează și intoxică presa cu informații false (...) Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a fost citat recent de presa finanțată de Voiculescu că aș fi cercetată de 'Comisia de etică a Parlamentului European' pe motiv că am 'mințit și dezinformat' (...)O astfel de Comisie de etică, cum fabulează Cătălin Ivan, nu există în Parlamentul European. Dacă europarlamentarul Cătălin Ivan, care este de 3 ani în Parlamentul European, nu știe asta, înseamnă că a stat degeaba acolo. În loc să lucreze și să facă ceva constructiv pentru România și Europa în Parlamentul European, Cătălin Ivan se ocupă cu minciuna, dezinformarea și defăimarea," scrie Monica Macovei pe blogul său.

Ea susține că USL duce o campanie bazată pe dezinformare și minciună, la fel cum făceau comuniștii în care România era sub ocupație sovietică. Democrat-liberala adaugă faptul că liderii social-democrați răspund la ordinele "transmise prin radioul Vocea rusiei, finanțat de Guvernul de la Moscova." De asemenea, ea e de părere că USL discreditează România, "minciunile și dezinformarea" ei izolând România pe plan extern.

Social-democratul a reacționat, de asemenea, pe blogul personal, spunând că Monica Macovei i-a slujit pe Nicolae Ceaușescu și pe Traian Băsescu, ea fiind, de altfel, "expertă în dezinformare și defăimare." "Vă aduc aminte că Monica Macovei a jurat credință și a slujit cu maximă loialitate doar doi oameni în întreaga sa cariera. Pe Nicolae Ceausescu l-a slujit în calitate de procuror, arestând și pedepsind exemplar orice presupus dușman al regimului, iar pe Traian Băsescu știm cu toții cum l-a slujit și-l slujeste încă. Prin urmare, nu am nicio îndoială că Monica Macovei este experta în minciună, dezinformare si defăimare. I-a ieșit destul de bine și împotriva României nu mai departe de această vara, când a intoxicat Parlamentul European cu scrisori în care vorbea de arestarea judecătorilor, presiuni asupra procurorilor, lovitură de stat și evenimente similare mineriadelor din anii ’90," scrie Cătălin Ivan pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel