Macovei: Daniel Morar e tare şi acru ca o murătură

Fostul ministrul al Justiţiei, Monica Macovei a povestit cum a ajuns să-l numească pe Daniel Morar în funcţia de procuror-şef al DNA. “E tare şi acru ca o murătură”, a spus Macovei într-o emisiune la 10 TV.

„Aş vrea să vă reamintesc: pe Daniel Morar eu l-am propus şi am această răspundere. Nu-l cunoşteam, am făcut un interviu, am avut un psiholog şi mulţi procurori; psihologul mi-a zis că „nimeni nu-l va putea influenţa, e tare şi acru ca o murătură, nu o sa fie influenţat de politicieni”, a declarat Monica Macovei, în prezent europarlamentar PDL.

Şi în anul 2005, înainte de a-l numi în funcţie, Macovei îl lăuda pe Morar, "are toate calităţile necesare pentru a ocupa aceasta funcţie. Are calităţi de manager. A soluţionat multe dosare complexe în scurt timp. Cred în el pentru că mi-am dat seama că este un om hotărât şi independent". Intrebată de jurnalişti dacă s-a consultat cu preşedintele în privinţa procurorului-şef al DNA, pe atunci PNA, Macovei a răspuns: "să nu intrăm în această bucătărie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel