Macovei avertizează: "PSD va fura alegerile. Reinstaurează ciuma roșie"

Monica Macovei
Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei, care candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European, avertizează că PSD acționează asemenea unui partid unic, ce va fura alegerile și va reinstaura ciuma roșie în România. 

Monica Macovei a enumerat câteva "evenimente organizate de PSD", care "au arătat țării întregi cum se pregătesc socialiștii să reinstaureze ciuma roșie în România":

"1. Primarul PSD din Târgu Jiu țipă la un judecător, președinte al Biroului Electoral Județean, și îl amenință – „stăm noi de vorbă" – pentru că prim-ministrul stă la coadă pentru înregistrarea candidaturii unui membru PSD.

2. Șeful organizației PSD Vâlcea îi pregătește pe militanții de partid, în ședințe identice cu plenarele PCR, cum să folosească telefoanele mobile în secțiile de votare și cum să afle cu câteva zile înainte de alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai câte voturi va avea PSD.

3. Ponta vrea să pară îngrijorat de inundații și spune că ar fi bine să se suspende campania eletorală, dar dă o fugă până în Gorj să asiste la înscrierea candidaturii unui membru PSD".

VEZI și: Iliescu: Macovei dă dovadă de mizerie morală

Europarlamentara spune că acestea sunt "caracteristici ale partidului unic, care vrea să stăpânească tot – instituții, justiție, o țară – și pentru asta PSD se pregătește să fure alegerile". 

Macovei conchide: "Ciuma roșie a PSD este un pericol real pentru români". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel