Macovei atacă dur USL. Ce știe despre procesul dintre Silaghi și ANI

macovei
macovei

Monica Macovei contrazice comunicatul PNL și susține că Ovidiu Silaghi are termen în 2014 la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul în care a contestat raportul Agenției Naționale de Integritate. Ea susține că Silaghi, dacă pierde, va avea de plătit o sumă de bani considerată nejustificată în opinia ANI. 

"Citesc în presa că Ovidiu Silaghi l-ar înlocui pe inculpatul Fenechiu la conducerea Ministerului Transporturilor. (...) Silaghi este cel care de ani de zile se chinuie să mute Registrul Comerțului la Camera de Comerț pe moșia prietenului liberal Vlasov, pentru a controla datele societăților comerciale din România" scrie, pe blogul personal, eurodeputata Monica Macovei.

Retorica Monicăi Macovei și "ce trebuie să vadă românii"

Monica Macovei se întreabă "USL nu are candidați nepătați și profesioniști pentru postul de ministru al Transporturilor? USL nu are candidati care în cariera lor să fi făcut ceva pentru români și să fi urmărit interesul public? Ce a facut Silaghi pentru români și Romania?".

Eurodeputata PDL crede că "Ponta, Antonescu și alți X de prin USL nu vor să propună un candidat curat la acest minister pentru că agenda USL seamănă, mai degraba, cu agenda mafiei. Românii trebuie să vadă și să știe cine și cum trădeaza drumul nostru european cât nu este prea târziu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel