Macovei atacă dur: Baronii USL să urle până când răgușesc

macovei
macovei

Monica Macovei i-a atacat pe Nicușor Constantinescu și pe Radu Mazăre. Europarlamentarul PDL a scris, pe blogul personal, că baronii USL pot "să aibă repetiții zilnice și să urle împreună până răgușesc, își pierd glasul și rămân cu fețele roșii, umflate și frustrate, ca într-un film mut". 

Macovei a scris despre ancheta deschisă lui Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanta, care "și-a găsit repede un aliat, primarul Radu Mazăre, și împreună au pornit un cor de urlete și amenințări împotriva DNA, a SRI și a instituțiilor care luptă eficient și imparțial cu criminalitatea. Ei detestă aceste instituții și s-au luptat să vină la putere ca să scape de ele sau măcar de oamenii de acolo.  Aceste propuneri s-au auzit și ieri din gura baronilor USL: “Procurorii fac ce vor în România, nu contează că e USL la guvernare. Ar trebui desființat DNA”, se jelea Nicușor Constantinescu".

Europarlamentara PDL a adăugat: "Corul baronilor USL poate să aibă repetiții zilnice și să urle împreună până răgușesc, își pierd glasul și rămân cu fetele roșii, umflate și frustrate, ca într-un film mut".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel