Macovei, atac la Brădişteanu: am dubii cu diagnosticul lui Năstase

Monica Macovei
Monica Macovei

Monica Macovei a lansat un atac dur la adresa medicului Şerban Brădişteanu. Macovei susţine că Brădişteanu este fost senator PSD şi acuzat de fapte de corupţie, tocmai de aceea are anumite suspciuni, în ceea ce priveşte diagnosticul lui Adrian Năstase. Monica Macovei a devenit principala gură de foc a PDL în atacul din cazul Năstase, după ce a cerut şi demisia lui Ioan Rus pentru favorizarea "unui deţinut".

"Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect", a spus Monica Macovei.

Macovei a mai lansat un atac dur şi a cerut demisia ministrului Ioan Rus, considerând că acesta a încălcat legea săvârşind un abuz atunci când l-a contactat pe fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul „Trofeul Calității”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel