Macovei, aspru criticată de colegii din PDL. Vezi ce au spus

macovei suparata
macovei suparata

Monica Macovei nu a fost prezentă, sâmbătă, la Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al PDL. Motivul invocat a fost susținerea microscopică de la Convenția Națională. În lipsa europarlamentarului, criticile au curs. În timp ce unii au spus că-și bate joc, alții au atras atenția "eu îmi dau demisia dacă o mai prind pe asta pe lista pentru europarlamentare". 

"Nu se poate să îți bați joc în halul ăsta de partidul ăsta care ți-a dat totul.", a spus unul din prim-vicepeședinții proaspăt aleși, pentru pesurse.ro.  Unul dintre vicepreședinți a fost mult mai dur: "Adică Antena 3 și USL ne fac pe unii și pe alții că suntem corupți și ea apare instant la TV și ne cere demisiile! Îi spun lui Vasile că eu îmi dau demisia dacă o mai prind pe asta pe lista pentru europarlamentare".
Macovei va dispărea ca "molia" 
Dacă cei doi anteriori menționați fac parte din tabăra Blaga, despre Monica Macovei au vorbit și cei din tabăra Udrea: "Exagerează... Întâi de toate să își rezolve problema aia cu casa mamei ei și apoi să mai dea și altora lecții de morală", a spus un șef de filială județeană. Un înalt responsabil al PDL București e de părere că nu ar trebui stricată ședința "cu asta! Va dispărea de la sine ca molia!".
Macovei: Nu am dreptul să candidez la o funcție de conducere a PDL 
Monica Macovei a dat un comunicat prin care a spus: "Foarte mulţi dintre cei cu care am vorbit nu au fost însă delegaţi la Convenţia Naţională. Este motivul pentru care opţiunea lor nu s-a regăsit în aceeaşi măsură în votul de la Convenţie. Chiar şi în aceste condiţii, nu am cum să ignor numărul mic de delegaţi votanţi care au susţinut Reformiştii. Şi din acest motiv, dacă propunerile mele de reformă a partidului au fost respinse, nu consider că am dreptul moral, pentru mine, pentru electoratul şi membrii PDL care ne-au susţinut, să candidez la o funcţie de conducere în partid.", subliniază Macovei într-un comunicat remis Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel