Macovei anunță că a dat în judecată Antena 3 și pe Cătălin Ivan

macovei
macovei

Monica Macovei anunţă pe blog  că l-a dat în judecată pe europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, "pentru repetatele acuzaţii mincinoase, denigratoare şi defăimătoare", dar și Antena 3 că a preluat informațiile lui Ivan. În replică, Cătălin Ivan a declarat pentru De Ce News că Monica Macovei se face că face treabă, iar atât timp cât aceasta minte și denigrează România, europarlamentarii USL vor face totul pentru a arăta cât rău face aceasta țării.

 "Am dat în judecată şi postul Antena 3 care a preluat acuzaţiile mincinoase ale lui Cătălin Ivan fără nicio verificare şi a adăugat comentarii denigratoare la adresa mea. Am depus în instanţă cele două acţiuni civile pe data de 28 decembrie 2012", precizează Macovei.

Macovei  argumentează că acuzaţiile lansate de Ivan "au fost infirmate de oficiali ai Parlamentului European printr-o scrisoare" în care se spune că e vorba despre "informaţie falsă, acuzaţie falsă şi [...] de neacceptat".

 "În loc să îşi ceară scuze publice că a dezinformat opinia publică şi că a minţit, Cătălin Ivan a continuat să mă atace şi să îi denigreze inclusiv pe membrii Parlamentului European care i-au dezminţit minciunile. Atitudinea vădit răuvoitoare şi declaraţiile mincinoase ale lui Cătălin Ivan nu pot fi justificate sau scuzate de faptul că s-a aflat în campanie electorală. Declaraţiile sale sunt cu atât mai grave cu cât este şeful delegaţiei PSD în Parlamentul European şi ştie foarte bine comisiile şi procedurile din Parlamentul European, inclusiv faptul că acesta nu are o «Comisie de etică»", arată Macovei.

 Eurodeputatul PDL menţionează că postul Antena 3 a preluat afirmaţiile lui Ivan fără să le verifice cu ea şi la Parlamentul European şi a fost de "rea credinţă" prin difuzarea acuzaţiilor de natură să-i distrugă imaginea, reputaţia şi credibilitatea.

 "Este vădit că există o campanie de denigrare împotriva mea gândită de USL şi «Vocea Rusiei». Asta dovedeşte că îi deranjează că vorbesc şi expun ilegalităţile pe care USL le comite. Voi continua să fac asta (...) Campania USL nu mă sperie şi îi asigur pe toţi că voi continua să atrag public atenţia ori de câte ori legea va fi încălcată ori drepturile oamenilor vor fi ameninţate", afirmă Macovei.

Cătălin Ivan: Vom arăta cât de mult rău face României europarlamentarul Macovei

"Nu mă surprinde, nu mă miră, nu mă impresionează. E un fel de a arăta că face treabă celor din PDL. Eu chiar așa o văd: Monica Macovei se face că face treabă, încearcă să se poziționeze probabil în PDL înainte de congres și având în vedere lupta de acolo între aripa Monica Macovei și cea a lui Blaga și Udrea încearc ă să arate că ea este cea care se luptă cu USL și cu actuala putere. Este un demers pur politicianist și ar trebui să intereseze mai mult pe cei din PDL. Nu am ce să spun mai mult despre Monica Macovei că am spus în noiembrie, în decembrie. Ea spune că nu există plângere, eu le-am adus și le-am prezentat în conferințe de presă cu semnături. Monica Macovei trebuie să răspundă la întrebări legate de cele două milioane de voturi care a spus în plenul Parlamentului European că au fost fraudate la Referendum, după care nu a mai venit cu dovezi, sau cu lovitura de stat. Atât cât Monica Macovei minte în Parlamentul European și denigrează România, noi vom face tot ce ne stă în putere ca s-o blocăm și să arătăm cât de mult rău face României".

Totodată, Căătălin Ivan a declarat în exclusivitate pentru De Ce News, că la președintele Parlamentului European, Martin Schultz, de marți există o plângere împotriva lui Cristian Preda. "Plângerea a fost redactată, după ce, luni seara, europarlamentarul PDL ar fi mințit că premierul Victor Ponta ar fi criticat o decizie a instanței în cazul Dan Voiculescu, în condițiile în care nu există nicio decizie a justiției în cazul Dan Voiculescu și nicio declarație a primului ministru. Deci astfel de campanii de dezinformare și astfel de minciuni trebuie sanționate pe toate căile posibile, iar noi nu vom sta cu mâinile în sân" a declarat Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel