Macovei, acuzată că a dat țeapă. ”Mi-a spus că nu mai sunt bani”

Sorin Avram susține că a ajutat-o cu materiale video pe Monica Macovei în campania pentru alegerile prezidențiale, în baza unui contract. Politiciana a raportat zero materiale video la AEP și nu i-a mai dat banii, spunând că nu are bani. Cu toate acestea, Sorin Avram afirmă că Monica Macovei nu doar că a încasat sume considerabile, dar și-a cumpărat și o casă în perioada în care acestuia îi spunea că nu are bani să-l plătească. 

”Keep cool, guys!
La sfarsitul campaniei prezidentiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un numar de 0 (zero) materiale video produse pentru ea in campanie. Numai eu am facut vreo 70 de bucati, dar au mai facut si altii. Legea o obliga sa raporteze toate materialele publicitare, pana la ultimul flyer.
Tot atunci mai avea sa-mi dea a doua transa din banii prevazuti in contract. Mi-a spus ca nu mai sunt bani, sa mai astept. In realitate, numai in ultimele doua zile de campanie si putin dupa, i-au intrat in cont aproape 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exacta este de 73.028 lei.
Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba ca mi-i da in rate, ba ca mi-i da la toamna. Am crezut-o, c-asa-i cand ai impresia ca lucrezi pentru oameni cinstiti. Dupa ce a trecut si mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi sa fi avut vreun contract. Aveam sa aflu ulterior ca acel contract fusese "exfiltrat" din documentele campaniei chiar in preajma alegerilor.
Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din Bucuresti.
O noua campanie electorala sta sa inceapa. Daca o s-o vedeti pe Monica Macovei agitand cu mana dreapta buzduganul anticoruptiei, uitati-va unde e mana ei stanga. S-ar putea sa fie prin buzunarele altora.
Asta este, spre deosebire de altii, despartirea mea de Monica Macovei nu a avut la baza principii si idei, ci o banala tzeapa”, a scris Sorin Avram pe Facebook.  

DCNews a încercat să o contacteze pe Monica Macovei telefonic pentru a o întreba despre acuzațiile lui Sorin Avram, dar politiciana nu a răspuns. Dacă va face precizări cu privire la aspectele de mai sus într-o dată ulterioară publicării articolului, DCNews va publica declarațiile sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel