Macovei acuză USL de sfidarea justiției de două ori în 24 de ore

Monica Macovei
Monica Macovei

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, îi acuză pe parlamentarii Uniunii Social Liberale că au sfidat Justiția de două ori în ultimele 24 de ore. Într-o postare pe blogul personal, Macovei își exprimă dezaprobarea față acordarea avizului negativ pentru începerea urmăririi penale în cazurile lui Victor Paul Dobre și Laszlo Borbely și renunțarea la autodenunțul lui Crin Antonescu.

[caption id="attachment_231242" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

“1. Parlamentarii USL au refuzat solicitarea procurorilor de incepere a urmaririi penale impotriva a doi deputati: Victor Paul Dobre si Laszlo Borbely. Au intervenit astfel in mod brutal in justitie, stabilind ca oamenii politici sunt deasupra celorlalti si nu raspund pentru faptele lor. Procurorii si judecatorii nu pot continua cele doua dosare pentru ca nu vrea USL", scrie Macovei pe blog.

"2. Victor Ponta si conducerea PSD au declarat ieri ca au semnat “autodenuntul” la DNA in semn de “solidaritate” cu Liviu Dragnea si sub pretextul fals ca ar fi indemnat oamenii sa mearga la vot. Nimeni nu este cercetat pentru ca a mers la vot sau pentru ca a indemnat oamenii sa mearga la vot. Ponta si conducerea PSD stiu foarte bine asta, doar ca mint pentru ca le este frica de adevar: procurorii cerceteaza fraudarea alegerilor si atat.

In plus, condamnatul Nastase ii incurajeaza din inchisoare sa nu lase justitia sa verifice fraudele reclamate. In ce tara suntem? Nu vi se pare un “grup penal organizat”? Cine stie, poate Ponta si ceilalti stiu de ce s-au autodenuntat. Poate ca au contribuit la fraudarea scrutinului. Daca esti sincer de la bun inceput, pedepsele pot fi mai mici.

Intre timp, Romania merge inapoi prin sfidarea justitiei si a bunului simt”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel