Urmărește emisiunea live


Măcel în PNL. Cezar Preda: Să le fie rușine. Dinamitează partidul

Cezar Preda
Cezar Preda

Război în PNL!

În cadrul unei conferințe de presă în filiala de la Buzău, Dorin Bădulescu, Ioan Caton Mateeşescu, Nicolae Mărăcine, Constantin Ionescu şi Lucian Sălcuţan au amintit hotărârea de a nu colabora cu familia Mocanu și cu Ion Vasile în condiţiile în care Centrul va impune acest lucru.

Mai mult, ei i-au acuzat pe deputatul Cezar Preda şi pe co-preşedintele Partidului Naţio­nal Liberal Vasile Blaga că ar fi artizanii acestei mişcări de "vânzare a partidului".

Replica lui Cezar Preda nu a întârziat să apară.

" Să faci o conferinţă de presă ca să-ţi găseşti duşmanul şi adversarul în interiorul partidului mi se pare o mizerie de nedescris. În loc să vadă adversarul politic în Partidul Social Democrat, ei văd adversar politic în Cezar Preda. Iar această mizerie nu poate trece neobservată, mai ales că se ştie – iar cei de la masă ştiau – că diligenţele pentru cei care s-au dus să acorde sprijin PNL-ului, Ion Vasile, Mocanii şi Popa, au fost făcute nu de Cezar Preda, care nu a ştiut nimic, ci de conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal. Iar Teodor Atanasiu a fost omul care s-a ocupat de această problemă. Dar în loc să se lege de ei, au preferat să arunce cu mizerii în mine. Nu fac altceva decât să submineze Partidul Naţional Liberal, care trebuie să intre în alegeri peste trei luni. Eu nu cred că aceşti oameni au dorit vreodată să se bată cu adevărat pentru locul întâi cu Partidul Social Democrat. În rest, ce va hotărî Centrul, aceea va fi.

[citeste si]

Să îi fie ruşine domnului Caton Mateeşescu, despre care nu am avut decât cuvinte apreciere şi colegialitate, considerându-l un om de onoare atunci când l-am readus de pe linia moartă pe care se afla. Prin prostiile pe care le-a debitat, s-a decredibilizat. Îl întreb pe domnul Dorin Bădulescu dacă a fost înştiinţat de conducerea Partidului Naţional Liberal, pe cele mai înalte canale, că Cezar Preda nu are niciun amestec în acestă situaţie? Să le fie ruşine, pentru că nu au niciun gând să lupte împotriva Partidului Social Democrat şi îşi canalizează eforturile pentru a lovi într-un om care le-a acordat tot sprijinul. Să le fie ruşine că mă acuză de blat cu oamenii PSD! La un asemenea comportament, sunt necesare măsuri ferme împotriva celor care dinamitează Partidul Naţional Liberal, la Buzău şi la Centru, şi nu sunt cinstiţi cu cetăţenii Buzăului. Într-un partid, asemenea manifestări nu se tolerează!", a declarat deputatul Cezar Preda, vicepreşe­dinte al Partidului Naţional ­Li­beral, conform Opinia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel