Macedonia de Nord - România. Nedelcearu: Mergem la victorie. Ne gândim şi la primul loc în grupă

Ionuţ Nedelcearu a declarat că el şi colegii săi îşi propun victoria în partida de miercuri cu Macedonia de Nord şi se gândesc chiar şi la primul loc al Grupei J din cadrul preliminariilor CM 2022.

Fundaşul echipei naţionale de fotbal a României, Ionuţ Nedelcearu, a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF, că el şi colegii săi îşi propun victoria în partida de miercuri cu Macedonia de Nord şi se gândesc chiar şi la primul loc al Grupei J din cadrul preliminariilor CM 2022.

"Nu putem face greşeala să ne relaxăm pentru că nu am realizat nimic deocamdată. Trebuie să rămânem concentraţi pentru că greul de acum începe. La Skopje este un meci important, dar mai sunt partide de jucat. Nu ştiu dacă vom ieşi din calculele calificării în cazul unei înfrângeri, dar noi mergem la victorie şi, de ce nu, ne gândim şi la primul loc în grupă. Se poată întâmpla să marcăm miercuri din fază fixă, sperăm să ajutăm şi noi, fundaşii, ofensiva şi să înscriem. Dar cel mai important este să câştigăm, nu mai contează cine înscrie", a spus Nedelcearu.

"Mă bucur că nu am primit un gol până acum. Ăsta era şi obiectivul meu personal ca fundaş, să intru pe teren şi să îmi ajut echipa să nu primească gol. Iar după aceea dacă putem să ne aducem un plus şi în ofensivă, cu atât mai bine. Ne-am motivat, ne-am gândit să ne strângem un pic pentru că nu este normal ca fiecare adversar să marcheze împotriva noastră. Eu îmi doresc un adversar care să iasă şi să joace, aşa cum şi noi jucăm ofensiv. De multe ori când întâlneşti o echipă mică precum Liechtenstein, care doar se apară, dacă nu marchezi repede intri sub presiunea timpului şi e din ce în ce mai greu", a adăugat fundaşul primei reprezentative.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, miercuri, de la ora 21:45, pe Tose Proeski Arena din Skopje, selecţionata Macedoniei de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor CM 2022.

În precedentele două meciuri disputate de la începutul acestei luni, România a învins Islanda (scor 2-0, la Reykjavik) şi Liechtenstein (scor 2-0, la Bucureşti). Echipa antrenată de Mirel Rădoi a urcat pe locul al treilea în clasamentul grupei, devansând Macedonia de Nord, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel