EXCLUSIV  M..epsd.com - #farapenali. Dan Barna, reacție: Am transmis membrilor USR

Vlad Manolache / 22 iul 2018 / 17:31 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna, USR
Descriere foto: Dan Barna, USR

Președintele USR ia poziție cu privire la legătura dintre site-ul M..epsd.com și #farapenali. 

Șeful Uniunii Salvați România, Dan Barna, a declarat pentru DCNews că site-ul M..epsd.com nu este al USR și nu are legătură cu site-ul #farapenali, platformă la care conduce link-ul. Mai mult, susține că a transmis deja un mesaj clar membrilor de partid pe acestă temă.

"E pur și simplu o direcționare făcută peste voința cuiva"

"Site-ul a devenit viral acum în contextul ăsta, dar am înțeles că a fost rezervat înainte să ne înființăm noi ca partid. Site-ul respectiv nu are nicio legătură cu USR, nu există nicun contract sau acord pentru direcționarea acelui link, acelui site, către campania inițiativei cetățenești #farapenali, inițiativă pe care USR o susține. E pur și simplu o direcționare făcută peste voința cuiva din comitetul de inițiativă. Am transmis membrilor USR și filialelor să nu promoveze sau să distribuie acest site pentru că nu este reprezentativ pentru poziția USR în societatea din România. 

"Chichirău nu face parte"

Întrebat dacă va face vreun demers cu privire la această situație, Dan Barna susține că a vorbit deja cu echipa tehnică. "Site-ul #fărăpenali.ro este administrat de comitetul de inițiativă cu Liiceanu, cu Dan Grigore...cu cei 19 oameni care au pornit inițiativa #fărăpenali și noi i-am găzduit acolo. Le-am zis oamenilor de la tehnic de la noi să se uite și să vadă dacă se poate șterge link-ul", a mai spus liderul USR pentru DCNews. Cât despre reacția deputatului Cosette Chichirău, care consideră că această legătură dintre cele două site-uri ar ajuta USR-ul, Dan Barna a declarat că nu reprezintă opinia partidului. "Doamna Chichirău e deputat al nostru, nu face parte din structurile de conducere a partidului și și-a exprimat opinia. Ea cumva savurează gluma, ok... Poziția partidului e cea pe care v-am transmis-o eu", a mai spus Dan Barna.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24