Luptă Tudose-Dragnea. Chirieac: Momentul în care poate intra cu forța în parohia lui Tudose

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la Antena 3 despre conflictul dintre președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose, mai ales după ce Sorin Grindeanu a fost propus de către prim-ministru la șefia ANCOM. 

”În mod natural, un partid aflat la Putere se duce după șeful Guvernului. Sigur, e nevoie de timp pentru așa ceva. Puterea premierului Tudose o să crească în partid.

De partea cealaltă, în acest moment, Liviu Dragnea este probabil cel mai experimentat om politic, după prăbușirea cvasitotală a lui Traian Băsescu. Nu știu cum va reacționa, dar nu cred că va sta cu brațele încrucișate să-i ia Mihai Tudose partidul.

Nu știu dacă va fi o luptă pe câmpul de bătălie, cu tancuri și avioane, sau va fi o manevră de învăluire, ceva va fi.

Nu cred că va ataca Liviu Dragnea decât în situația în care Mihai Tudose va fi în dificultate. Astăzi, când vorbim, de la o numire la ANCOM nu e într-o dificultate majoră Tudose. Trebuie să fie în zone care vizează mase mari de oameni, de taxe, impozite, aberații cum s-a încercat cu TVA Split. (...) Deci astfel de lucruri care implică multe persoane și le înțelege omul, acelea pot crea o vulnerabilitate: o dificultate la plata salariilor, a pensiilor, un moment dificil în exploatarea infrastructurii, o iarnă puternică și incapacitatea de a deszăpezi orașul, să provoace o tensiune imediată. Acela este un moment în care partidul, care deocamdată este în spatele lui Liviu Dragnea, la nivel de lider, poate intra cu forță în parohia lui Mihai Tudose, dar până atunci, nu. Să fim serioși” a subliniat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel