Luptă internă în PSD. "Există o condiție obligatorie"

Deputatul Marcel Ciolacu, lider PSD Buzău, a făcut mai multe precizări pentru colegii de partid în contextul alegerilor parlamentare.

"La alegerile locale am lăsat partidul să decidă candidații. Am avut și eu, desigur, unele propuneri, dar am respectat procedurile și voința majorității. Voi acționa întocmai și în cazul alegerilor parlamentare. Sunt mai mulți PSD-iști buzoieni care doresc să devină parlamentari, ceea ce înseamnă o competiție internă, pe care o încurajez.

Le-am menționat doar colegilor mei care sunt principiile și calitățile avute în vedere: experiență profesională, onestitate și bun simț față de buzoieni. În mod obligatoriu trebuie să se regăsească pe listă cel puțin o femeie.

De asemenea, este necesar ca zonele importante din județ să fie reprezentate corect, și aici am în vedere Râmnicu-Sărat. Și, nu în ultimul rând, cei ce ne vor reprezenta în noul aparat legislativ trebuie să fie din Buzău, iar în acest sens organizațiile județene trebuie să-și exprime și să-și asume punctul de vedere.

Voi reveni într-o postare viitoare, la 3 luni de când PSD a câștigat Primăria Municipiului Buzău, când aș vrea să readuc în atenție un subiect în care cred, și anume separarea politicului de administrativ", a spus Marcel Ciolacu, lider PSD Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel