EXCLUSIV  LUNĂ PLINĂ în Gemeni, ”moment definitoriu” înainte de 2020. Ce trebuie neapărat să știi - VIDEO

Rodica Mitu / 11 dec 2019 / 23:13 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Luna Plină în Gemeni are loc pe 12 decembrie 2019.

„Joi, 12 decembrie, la ora 07:12, vom avea Lună Plină în Gemeni. Va fi ziua potrivită pentru a ne face socoteala acestui an, pentru a ne accepta greșelile. Dacă nu ai fost onest cu tine însuți, acest moment va fi definitoriu. De asemenea, îți vei da seama că nu ești Dumnezeu, că nu ai avut dreptate tot timpul. Și că este necesar să accepți și părerile celorlalți", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

„Luna Plină e acel moment în care Luna este în opoziție perfectă cu Soarele. Astrograma momentului indică două energii foarte importante: cea a Săgetătorului, care e judecătorul suprem, și cea a Gemenilor, care caută informații. Luna Plină, având loc înainte de finalul anului, ne aduce un moment de spovedanie față de noi, dar și față de ceilalți.

Putem să ne gândim la ceea ce s-a întâmplat în ultimul an: am judecat prea aspru, am pus etichete oamenilor etc. Să fiți onești, cât mai onești. Neptun face un careu cu Luna Plină și s-ar putea să ne bruieze. Scrieți pe o hârtie ce ați considerat că ați știut cel mai bine. Este important să nu vă lăsați influențați de ceilalți. Să nu vă judecați aspru, dar să fiți onești", a subliniat Daniela Simulescu.

„Trebuie să fim dispuși să acordăm credit și altor persoane. Să fim mai toleranți cu ceilalți, mai deschiși”, a adăugat astrologul DCNews.

 

VEZI ȘI: Luna Plină de pe 12 decembrie, noutate pentru o ZODIE. "Ceilalți vor rămâne surprinși!"

 

Daniela Simulescu, despre Luna Plină în Gemeni - video

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29