Lună Nouă / Mercur retrograd. Astrolog: Va dărâma tot

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

„Caută să fii cu picioarele pe pământ și foarte practic”, transmite Daniela Simulescu, astrolog, în contextul Lunii Noi din Săgetător.

„Vineri, 07 decembrie, în jurul orei 09:20, vom avea Lună Nouă în Săgetător. Deci cele două energii, conștientă (Soarele) și inconștientă (Luna) vor fi în semnul cercetării, studiului, optimismului, idealurilor, filosofiei. Toate minunate până acum, doar că această conjuncție va fi în careu (tensiune) cu o alta dintre Neptun și Marte, din Pești, dornice de a evada, de un univers paralel sau de credința oarbă în divinitate. Adică lupta se va da între "cercetează" și între "crede și nu cerceta". Dar "bau bau-ul" de Saturn va fi pe ascendentul momentului și va dărâma tot ce nu este autentic sau făcut cu exces de zel. Nu zice nimeni să nu cercetezi, dar nici să nu crezi/speri. Fă-o, dar nu te pierde total. Ci caută să fii cu picioarele pe pământ și foarte practic. Pas cu pas”, a scris Daniela Simulescu pe contul de Facebook.

Venus, Mercur retrogradare

Vineri, „se va mai încheia o fază din retrogradarea lui Venus, tare nesuferită pentru mulți dintre voi. (...) Un mic zvâc interior (i se mai zice intuiție) ți-a transmis că "el/ea" nu este persoana care să fie potrivită pentru tine. Știi vorba aia: ești ce vreau, dar nu ce am nevoie?

De astăzi, ingratul Mercur nu mai este retrograd. Deci puteți începe să cumpărați cadouri pentru sărbători și să vă planificați călătoria mult visată”, a precizat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel