EXCLUSIV  Lună Nouă în Vărsător, 24 ianuarie 2020. Astrolog: Există o VESTE BUNĂ

Horoscop, joi, 28 ianuarie 2021
Horoscop, joi, 28 ianuarie 2021

Pe 24 ianuarie 2020 este Lună Nouă în Vărsător!

Vineri, 24 ianuarie, la ora 23:42, vom avea o Lună Nouă în Vărsător. „Fenomentul de Lună Nouă se petrece atunci când Luna se află între Pământ și Soare. Din punct de vedere astrologic, Soarele și Luna sunt conjuncte, la același grad, într-un semn. De data aceasta, la gradul 4 în Vărsător”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Schimbare, decizii, confuzie, dar și o veste bună

„Din start, dacă ne uităm la astrograma momentului, vom observa că este o portavoce puternică pentru schimbare. Semnul Vărsătorului este cel al independenței, libertății, ruperii barierelor, luptei împotriva regulilor societății, al inovației, dar și al adevărului.

Ascendentul se află în Balanță, deci avem de luat decizii. Venus, stăpânul hărții, se apropie de Neptun, iluzionistul, și face și un careu cu Marte, îndrăznețul. Deci, confuzia va fi la tot pasul, dar știi cum e: preferabil să te întrebi ce să faci decât să trăiești așa pur și simplu, ca o frunză în bătaia vântului. Indecizia este o fază de tranziție între vechiul eu și noul eu.

Vestea bună e că Uranus, planeta surprizelor, va face careu cu Luna Nouă și ne va ajuta să rupem lanțurile, să găsim soluțiile, puțin incendiare sau scandaloase pe alocuri, pentru a scăpa de tot ce este ruginit în viața noastră.

Adică tu știi ce schimbare vrei, dar încă nu știi ce să schimbi la tine să ajungi la acea schimbare. Fă-ți curaj zilele următoare și astrele te vor susține!”, a transmis Daniela Simulescu.

VEZI ȘI: Luna Nouă aduce schimbare pentru o ZODIE. "Să aveți tupeu, o să fie BINE"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel