Lună Nouă în Pești, 10 martie. Ce ne așteaptă: Zodia care va da greș cu schimbarea pe care o va face

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef astrosens.ro, a spus ce ne aduce Luna Nouă în Pești, în funcție de zodie.

Luna Nouă în Pești vorbește despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac. Și cum Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, dar și în sextil de semn cu Jupiter și Uranus, este clar că trebuie să gândim pe termen lung.

Este clar că trebuie să facem diferența între ficțiune și realitate. Dar și să acceptăm trecerea timpului. Un moment cu impact pentru zodiile mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 12-a și se află între Saturn și Neptun. Este cazul să-ți dai seama care părți ale trecutului sunt adevărate și care sunt doar în capul tău. Nu mai poți sta în aceeași victimizare, ci trebuie să schimbi ceva și să o iei de la capăt. Nostalgia poate deveni toxică, așadar nu idealiza trecutul. Dacă începi un proces legat de sănătate, ai grijă în ce direcție mergi: o parte a Lunii Noi te trimite într-o zonă spirituală, iar cealaltă către medicina clasică.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Luna Nouă va fi în casa a 11-a. Trebuie să-ți dai seama cine îți este prieten cu adevărat și cine nu este așa cum ar trebui. Dacă tu ai nevoie de aceștia și ei nu sunt prezenți, o schimbare a atitudinii este necesară. E nevoie de selecție în anturajul tău.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La serviciu ți s-au făcut niște promisiuni sau tu ai făcut unele. Problema este că nu vei putea să le respecți. Chiar dacă tu ai încredere în ceea ce ți s-a promis, cu Luna Nouă lângă Saturn și Neptun, apar situații. Te poți supăra și victimiza, dar nu ai ce să faci. De la Luna Nouă în casa a 10-a, mai poți învăța să nu pui șefii sau persoanele autoritate pe un piedestal.

Rac/Ascendent în Rac

Vei avea o stare apăsătoare, de tristețe pe care nu ți-o poți explica. Pentru a o depăși, încearcă să citești. Astrologul îți recomandă cărțile cu biografii. Citește poveștile altor oameni pentru a vedea cum au trecut aceștia peste momentele grele. Învață din greutățile altora și motivează-te.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel