Lukoil. Ponta: "Nu am interferat și nu interferez în niciun fel în justiție"

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu a interferat și nu interferează în justiție, referindu-se la situația Lukoil și susținând că în calitatea sa de șef al Guvernului are obligații față de efectele sociale.

Nu am interferat și nu interferez în niciun fel în justiție. Nu știu ce procuror se ocupă, n-am vorbit în viața mea cu nimeni, dar spun un singur lucru: foarte bine fac procurorii care descoperă, acolo unde este evaziune fiscală și indiferent cine este șeful rafinăriei sau șeful oricărei firme trebuie sancționați și penal și trebuie recuperat și prejudiciul. Asta e partea strict judiciară", a spus Victor Ponta, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

CITEȘTE ȘI: CTP, despre cazul LUKOIL: O manevră aducătoare de voturi pentru VICTOR PONTA

În schimb, ca prim-ministru și ca președinte, dar ca prim-ministru în primul rând am obligații față de efectele sociale și m-am referit la faptul că poimâine 3.500 de oameni care au rate la bancă, care au întreținere, care au copii, trebuie să-și primească salariile că au muncit și ăsta e un lucru care cred că se va întâmpla. (...) În al treilea rând, partea de încasări bugetare — nu doar Lukoil, ci orice rafinărie din România (...) plătește lunar către bugetul consolidat, fie că vorbim de accize, taxe, orice altceva, în jur de o sută de milioane de dolari. Nu mai vorbesc de taxele locale, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel