Urmărește emisiunea live


Ludwik Sobolewski, demisie Bursa de Valori Bucureşti

Bursa Bucuresti
Bursa Bucuresti

Ludwik Sobolewski a notificat Bursa de Valori Bucureşti (BVB) cu privire la demisia sa din calitatea de director general al societăţii, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul operatorului pieţei de capital.

"Bursa de Valori Bucureşti informează ca, în data de 27 octombrie 2017, Ludwik Sobolewski a notificat societatea cu privire la demisia sa din calitatea de director general al societăţii", se arată în document.

Conform unor informaţii din piaţă, momentan se aşteaptă decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de avizare a noului şef, după ce Consiliul de Administraţie al Bursei a iniţiat, recent, un proces intern de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de director general, notează Agerpres.

"Consiliul Bursei (Consiliul de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti, denumită în continuare 'Societatea' sau 'BVB') a iniţiat un proces intern de selecţie pentru candidaţi la funcţia de Director General, ce va fi desfăşurat în perioada următoare", se arată într-un document al Bursei.

[citeste si]

Alin Barbu, director general adjunct al Bursei de Valori Bucureşti, coordonează momentan activitatea instituţiei, după ce contractul de mandat al directorului general, Ludwik Sobolewski, a expirat la sfârşitul lunii august a acestui an iar acesta a luat decizia de a nu-şi exercita mandatul până la o decizie a Consiliului Bursei, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai BVB. 'Alin Barbu este, din 2009, unul dintre cei doi directori ai BVB autorizaţi de către ASF, el fiind una dintre persoanele care, potrivit Actului Constitutiv şi hotărârilor Consiliului Bursei, este împuternicită să coordoneze activitatea BVB şi are competenţa de a angaja răspunderea acesteia', a explicat sursa citată.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel