Ludovic Orban, într-o situație neplăcută după respingerea Codului Fiscal

Ludovic Orban - (c) DC News
Ludovic Orban - (c) DC News

Ludovic Orban se află într-o situație neplăcută, după ce Klaus Iohannis a retrimis Codul Fiscal în Parlament. Orban declarat la Antena 3 că PNL sprijină Codul Fiscal.

PNL, în mod evident, sprijină acest Cod fiscal, l-a votat şi a contribuit din plin cu amendamente la îmbunătăţirea proiectului legislativ care a fost iniţiat de Guvern. Dovadă că am şi anunţat public, înainte de a se efectua votul, că dacă se aprobă creşterea TVA la 19 % - nu la 20%, cum era în proiectul de lege de la Guvern – anularea asupra accizei pe combustibil şi încă câteva măsuri, noi susţinem Codul fiscal. În mod evident, am votat pentru Codul fiscal şi considerăm că acest Cod fiscal este necesar pentru a crea premisele unei dezvoltări economice", a declarat Ludovic Orban în emisiunea Sinteza Zilei. 

Pe de altă parte, Mihăiță Calimente declara că poziția PNL este aceea de a-l susține pe Klaus Iohannis, care a respins, vineri Codul Fiscal.

După decizia luată de Klaus Iohannis, Ludov Orban a declarat că PNL trebuie să susțina în continuare Codul Fiscal, însă Guvernul trebuie la rândul său să prezinte măsurile care vor completa acest Cod și vor permite României să își respecte angajamentele în contextul relaxării fiscale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel