Ludovic Orban: La ora actuală, Traian Băsescu înseamnă Elena Udrea

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liberalul Ludovic Orban consideră că prin alegerea Elenei Udrea în fruntea PMP, partidul a evitat o probabilă scindare ulterioară care ar fi fost declanșată de către președitele Traian Băsescu. 

"La ora actuală, Traian Băsescu, în România, înseamnă Elena Udrea, care a fost aleasă preşedinte la un partiduleţ care a luat 6% şi care reflectă scorul electoral al lui Traian Băsescu la ora actuală. Dacă Elena Udrea nu s-ar fi ales preşedinte la PMP, probabil Traian Băsescu ar fi scindat şi partiduleţul Mişcarea Populară, numai că sa îi facă un partiduleţ Elenei Udrea, unde să fie şefă Elena Udrea", a declarat, luni, la România TV, deputatul PNL Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Liberalul a continuat atacul la adresa președintelui Traian Băsescu, susținând că PNL s-a aflat "într-o luptă permanentă cu atitudinea abuzivă a lui Traian Băsescu, cu modul golănesc în care s-a comportat Traian Băsescu ca şi preşedinte şi, mai ales, cu tentativa de a acapara puterea, nu în mod democratic, ci folosindu-se de structuri de putere netransparente, cum ar fi serviciile de informaţii, parchetele, poliţia etc.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel